Zomer trouwjurken

Zomer trouwjurken

De zomer is het trouwseizoen bij uitstek. Logisch natuurlijk, want wie wil er nou niet op een prachtige zomerse dag onder een strakblauwe hemel met volop zonneschijn het ja-woord aan elkaar geven? Natuurlijk ben je dan ook op zoek naar een zomer trouwjurk. Je wilt natuurlijk op de mooiste dag van je leven niet druipend van het zweet voor het altaar staan. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren om rekening te houden met hoge temperaturen. Zo zijn er verschillende soort luchtige zomer trouwjurken verkrijgbaar waarin je zult stralen als geen ander. Ontdek de schitterende collectie zomer trouwjurken op de website van D’Amore. Alle zomer trouwjurken die je op onze website vindt, zijn verkrijgbaar in onze winkels in Arnhem en Amersfoort.

Trouwjurk voor de zomer kopen

Om rekening te houden met eventuele hoge temperaturen op de mooiste dag van je leven kun je kiezen voor een strapless jurk, een rug met een prachtige open rug of een zogenaamde backdrop, een diep decolleté, mini mouwtjes en zelfs een korte trouwjurk voor de zomer behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de stoffen waarvan je zomerse trouwjurk gemaakt is. Ga voor luchtige stoffen, zoals bijvoorbeeld organza of chiffon. Dit zijn semi-transparante stoffen en deze laten dus gemakkelijk wind door. Let er bij de rok op dat deze uit niet al te veel lagen stof bestaat. Een Sisi jurk is natuurlijk beeldschoon en een droom van velen maar vaak bestaat zo’n jurk uit meerdere lagen waarmee de temperatuur op een zomerse dag al gauw op zou kunnen lopen. De stylistes van D’Amore staan voor je klaar om tijdens je afspraak op zoek te gaan naar de ultieme trouwjurk voor de zomer. Zij zullen je met raad en daad terzijde staan en je kunt altijd rekenen op de beste, professionele adviezen en tips.

Zomer bruidsjurk in allerlei pasvormen

Zoals al eerder even kort genoemd, is een korte model jurk natuurlijk uitstekend geschikt als zomer bruidsjurk. Zeker als je iets minder van de tradities bent of misschien wel op het strand gaat trouwen. Lekkere blote benen en bovendien een stuk minder gedoe als je als bruid naar het toilet moet. Wil je liever niet met blote benen op de ceremonie verschijnen dan bestaat er ook nog de mogelijkheid van een afneembare rok. Zo schrijd je in een beeldschone lange zomer bruidsjurk naar het altaar maar zodra het officiële gedeelte voorbij is, kan je de rok makkelijk verwijderen, waarna er een prachtige, korte jurk overblijft waarin je tot diep in de nacht door kunt feesten.

Maak je bruidslook compleet

Als je eenmaal de jurk van je dromen gevonden hebt, is je bruidslook natuurlijk nog niet helemaal compleet. Vanzelfsprekend horen hier de nodige accessoires bij. Daarnaast is het zaak om ook het juiste schoeisel uit te kiezen. Ga je namelijk op het strand trouwen dan zijn stiletto’s misschien niet zo’n heel goed idee en kun je beter voor bijpassende slippertjes gaan. Bij 30 graden is misschien ook een sluier wat warm en te veel van het goede maar een beeldschone tiara of bijpassende haarband is natuurlijk ook een optie. Bij D’Amore hebben we een uitgebreid assortiment aan bruidsaccessoires zodat jij jouw zomerse look helemaal compleet kunt maken. Onze stylisten kunnen je hierbij helpen en aan de hand van jouw wensen het ultieme totaalplaatje creëren.

Maak vandaag nog een pasafspraak

Heb jij op onze website jouw droomjurk gezien of wil je op je gemak diverse bruidsjurken passen? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Per e-mail ontvang je van ons de bevestiging.

Veelgestelde vragen

Zijn er verplichtingen bij het passen van een zomer trouwjurk?

Nieuwsgierig naar een trouwjurk voor in de zomer en ben jij benieuwd of onze trouwjurken aansluiten bij jouw wensen? Wil je de verschillende trouwjurken graag eens passen? Dan ben je bij D’Amore Bruidssalon aan het juiste adres. Uiteraard wil je de jurken graag eerst bekijken en passen voordat je ergens aan vastzit. Dat begrijpen wij maar al te goed. Het passen is dus geheel vrijblijvend. Wij zetten ons volledig in om jouw droomjurk te realiseren, maar als jij niet het juiste gevoel hebt, dan ben je uiteraard vrij om een andere jurk te proberen. Er zijn dus absoluut geen verplichtingen bij D’Amore Bruidssalon. Alles staat in het teken om jouw droomtrouwerij te realiseren.

Moet ik een afspraak maken als ik een zomerse trouwjurk wil passen?

Bij ons is het niet verplicht om een afspraak te maken als je graag een bruidsjurk wil passen. Wij helpen je graag verder als een van onze stylistes beschikbaar is. In de praktijk is het vaak redelijk druk. We nemen dan graag liever uitgebreid de tijd om de verschillende opties door te nemen. Met een afspraak heb je de zekerheid dat onze stylistes twee uur lang beschikbaar zijn en we reserveren ook een paskamer. Een afspraak is te allen tijde vrijblijvend.