Rembo Styling trouwjurken

Rembo Styling trouwjurken

Wil jij stralen op de mooiste dag van je leven en ben je op zoek naar een vintage of bohemian look? Ontdek dan de schitterende collectie Rembo Styling trouwjurken op D’Amore. Alle trouwjurken van het Belgische merk Rembo Styling die je op onze website vindt, zijn verkrijgbaar in onze winkels in Arnhem en Amersfoort. Een Rembo Styling trouwjurk is speciaal ontworpen voor de fashionista die ook op haar trouwdag iedereen omver wilt blazen met haar gevoel voor mode. De jurken vooral afgewerkt met stoffen als crêpe, zacht tule, bijzonder kant en soepel chiffon. Door deze lossere, maar verfijnde stijl is het merk al jaren gewild bij vele bruiden. Vind de jurk die bij jou past online en kom langs in één van onze winkels om de jurk te passen.

Trouwjurk Rembo Styling kopen en voel je een echte prinses

Het plannen van je droombruiloft is intensief, maar tegelijkertijd ook een ontzettend spannende periode. Eén van de belangrijkste knopen die doorgehakt moet worden, is het kiezen van de trouwjurk. Wellicht heb je je oog al laten vallen op een prachtige trouwjurk van Rembo Styling, maar misschien heb je nog geen idee waar je voorkeur naar uit gaat. In welke situatie je je ook bevindt, de stylistes van D’Amore staan voor je klaar om tijdens je afspraak op zoek te gaan naar de Rembo Styling trouwjurk van je dromen. We horen graag wat je voorkeuren en smaak zijn qua stijl, pasvorm of kleur. Samen met de styliste kies je diverse trouwjurken van Rembo Styling en pas je de verschillende jurken. Je kunt altijd rekenen op de beste, professionele adviezen en tips.

Bruidsjurken voor de eigentijdse bruid

De Rembo bruidsjurken kenmerken zich door een eigentijds ontwerp in combinatie met een bohemian uitstraling. Wat de bruidsjurken zo uniek maken, zijn de spectaculaire achterzijden. Vaak hebben de jurken een open rug of is er gewerkt met subtiele bandjes. Bij het merk ligt de focus op vernieuwing. Omdat zij alle processen binnenshuis houden, kunnen ze alles tot in de fijnste details controleren en hun uitstekende kwaliteit garanderen. Iedere jurk is met passie ontworpen en gemaakt voor alle bruiden die op hun mooist willen zijn op hun trouwdag. Met een Rembo bruidsjurk sta je absoluut in het middelpunt van de belangstelling.

Maak je look compleet

Naast de uitgebreide collectie Rembo Styling trouwjurken vind je ook een groot aanbod bruidsaccessoires in ons assortiment. Juist de details maken de look helemaal compleet. Denk hierbij aan schitterende sieraden zoals oorbellen, armbanden en kettingen of een haarband, maar ook bijpassende bruidsschoenen en een prachtige sluier mogen niet ontbreken aan je complete look. Onze stylisten kunnen je hierbij helpen en aan de hand van jouw wensen het ultieme totaalplaatje creëren. Met persoonlijke aandacht staan we voor je klaar. Onze rol is jou zo veel mogelijk ontzorgen en een prettige ervaring geven waaraan je nog vaak zult terugdenken.

Plan een afspraak in

Wil je op je gemak diverse bruidsjurken passen? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Je kunt ook een afspraak maken door het aanvraagformulier in te vullen. Per e-mail ontvang je van ons de bevestiging. Ook als je geen afspraak hebt gemaakt kun je altijd even bij ons binnenwandelen. Mochten we een gaatje hebben, dan kunnen we je direct helpen. Het is onze missie om de trouwjurk van jouw dromen te vinden.

Veelgestelde vragen

Is het passen van een Rembo Styling trouwjurk vrijblijvend?

Ben jij benieuwd of een Rembo Styling trouwjurk aansluit bij jouw wensen en wil je de verschillende bruidsjurken graag eens passen? Dan ben je bij D’Amore Bruidssalon aan het juiste adres. Uiteraard wil je de jurken graag eerst bekijken en passen voordat je ergens aan vastzit. Dat begrijpen wij maar al te goed. Het passen is dus geheel vrijblijvend. Wij zetten ons volledig in om jouw droomjurk te realiseren, maar als jij niet het juiste gevoel hebt, dan ben je uiteraard vrij om een andere jurk te proberen.

Moet ik een afspraak maken als ik een Rembo Styling jurk wil passen?

Bij ons is het niet verplicht om een afspraak te maken als je graag een bruidsjurk wil passen. Wij helpen je graag verder als een van onze stylistes beschikbaar is. In de praktijk is het vaak redelijk druk. We nemen dan graag liever uitgebreid de tijd om de verschillende opties door te nemen. Met een afspraak heb je de zekerheid dat onze stylistes twee uur lang beschikbaar zijn en we reserveren ook een paskamer. Een afspraak is te allen tijde vrijblijvend.