Trouwjurk open rug

Trouwjurk open rug

Ben jij op zoek naar een jurk die best een beetje spannend en sexy mag zijn? Dan is een trouwjurk met open rug helemaal wat voor jou! Hiermee zul jij gegarandeerd een onvergetelijke indruk maken op de mooiste dag van je leven. Je gasten zullen er niet over uitgesproken raken en je aanstaande zal de ogen niet van je af kunnen houden. Een trouwjurk met open rug vind je in de prachtige collectie van D’Amore!

Wat zijn de mogelijkheden van een trouwjurk met open rug?

Iedere bruid is uniek. De ene bruid wil trouwen in een sexy glitter en glamourjurk terwijl de andere bruid liever kiest voor een ingetogen japon. Een trouwjurk met open rug laat net genoeg skinzien om een balans te houden. Je kunt daarbij kiezen voor een klein beetje open rug, een volledige open rug of de illusion neckline. Deze laatste geeft de illusie van een volledig open rug terwijl er in werkelijkheideen doorzichtige, huidkleurige stof over je rug zit. Het gebruik van deze stof zorgt voor extra support en dat alles op z’n plek blijft zitten. 

Onder een trouwjurk met open rug valt tevens een prachtige kanten rug. Door het gebruik van kant is de open rug namelijk niet té bloot. Daarnaast kun je nog kiezen voor een keyhole of peek-a-boo. Deze trouwjurk met open rug heeft als het ware een gat op de rug, maar komt weer samen bij de nek.

trouwjurk open rug

Kom een bruidsjurk met open rug passen bij D’Amore

Misschien heb je al een kijkje in onze webshop genomen en ben je verliefd geworden op een bruidsjurk met open rug en kun je niet wachten om deze te komen passen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zeker weet dat een bruidsjurk met open rug wilt kopen maar er nog niet helemaal over uit bent welk model het moet gaan worden. Allemaal geen enkel probleem! De stylistes van D’Amore staan met professionele adviezen voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat het kopen van jouw droomjurk een onvergetelijke ervaring voor je wordt. Maak dus gauw een afspraak om te komen passen in één van onze fysieke winkels in Arnhem of Amersfoort.

Tover jezelf om tot een droombruid

Heb je dé bruidsjurk met open rug gevonden maar mis je nog wat stijlvolle details? Maak dan je look compleet met bijpassende accessoires die tevens te vinden zijn bij D’Amore! Denk hierbij bijvoorbeeld aan sierlijke oorbellen, minimalistische armbandjes of glinsterende kettingen, maar ook prachtige bruidsschoenen mogen zeker niet ontbreken. Aan de hand van jouw wensen en ideeën zullen onze stylisten je helpen om een totaalplaatje te creëren. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag bij ons in de bruidssalon zal hebben!

Maak jouw pasafspraak vandaag nog

Wil jij jouw droomjurk komen passen? Of wil je eens rustig samen met onze stylisten diverse mogelijkheden voor een bruidsjurk met open rug bekijken en proberen? Maak dan vandaag nog een pasafspraak. Hiervoor kun je contact met ons opnemen of het formulier op onze website invullen. Wij zullen per mail de afspraak bevestigen. Kun je niet meer wachten? Dan kun je natuurlijk altijd even bij ons binnen wandelen. Wie weet hebben we net even tijd en kunnen we je meteen verder helpen. Samen vinden we de jurk van jouw dromen!