Korte trouwjurken

Korte trouwjurken

Heb jij killer legs of hou je ervan onvoorspelbaar te zijn? Ga dan zeker voor een korte trouwjurk. De meeste mensen die aan een bruid denken zien een vrouw in een lange witte jurk voor zich. Dat is natuurlijk helemaal niet zo gek aangezien de meeste traditionele trouwjurken uit meters stof bestaan en zo goed als allemaal tot op de grond vallen. Ben jij echter niet zo traditioneel ingesteld en wil jij je gasten en je hubby to be verrassen, dan leent een korte trouwjurk zich daar natuurlijk uitstekend voor. Ontdek de hippe collectie korte trouwjurken op de website van D’Amore. Alle korte trouwjurken die je op onze website vindt, zijn verkrijgbaar in onze winkels in Arnhem en Amersfoort. Vind de jurk die bij jou past online en kom langs in één van onze winkels om de jurk te passen.

Korte trouwjurk kopen

Korte trouwjurken zijn natuurlijk niet alleen geschikt als je eens anders dan anders voor de dag wilt komen op je bruiloft. Je kunt natuurlijk ook voor een korte trouwjurk kiezen als je bijvoorbeeld op het strand trouwt. Een lange trouwjurk is in zulke gevallen alleen maar onhandig en komt alleen maar vol met zand, zeewater en andere blubber te zitten. Zonde! Daarnaast is een korte trouwjurk natuurlijk ideaal als je op een heerlijke zwoele zomerse dag trouwt. Een lange trouwjurk is op zo’n moment al heel snel te warm. Heb je al een kijkje in onze webshop genomen en heb je je oog al op een korte trouwjurk laten vallen? Dan hopen we je snel te zien in één van onze winkels. Onze stylistes staan tijdens je pasafspraak voor je klaar met de beste, professionele adviezen en tips.

Korte bruidsjurk

Er zijn echter tegenwoordig ook veel bruiden die voor twee bruidsjurken kiezen. Een lange bruidsjurk voor de ceremonie en het officiële gedeelte en een korte bruidsjurk om de avond en het feest in door te brengen. Want laten we eerlijk zijn, in een korte bruidsjurk beweeg je je nu eenmaal een stuk gemakkelijker op de dansvloer dan in een lang exemplaar. Daarbij kun je ook nog eens je prachtige benen en je killer heels showen. Niet alleen je kersverse echtgenoot zal zijn of haar ogen niet van je af kunnen houden ook de gasten zullen niet over je uitgesproken raken, en laat dat nou nét de bedoeling zijn…….

Bruidsaccessoires om je ultieme look te creëren

Bij D’Amore vind je niet alleen jouw droomjurk, we hebben ook een ruime collectie aan bruidsaccessoires om je ultieme look mee te creëren. Juist de accessoires maken je look immers compleet. Of je nu kiest voor beeldschone sieraden zoals een ketting, prachtige oorbellen, stijlvolle armbanden, we hebben het allemaal in onze collectie. Natuurlijk mogen ook bijpassende bruidsschoenen en een sluier of tiara niet ontbreken. Vanzelfsprekend kunnen onze stylisten je helpen en aan de hand van jouw wensen je ultieme look creëren. Naast de bruiloft zelf wordt de dag waarop je je droomjurk ging uitzoeken een dag om nooit te vergeten.

Pasafspraak maken

Wil je op je gemak trouwjurken komen passen, waarbij onze stylisten alle tijd voor je hebben? Neem dan contact met ons op om een pasafspraak in te plannen. Natuurlijk kun je hiervoor ook het aanvraagformulier op onze website invullen. Wij bevestigen de afspraak dan per email aan je. Mocht je in de buurt zijn, loop dan gerust even bij ons binnen. Wie weet hebben we net een gaatje vrij en kunnen we je direct verder helpen. Wij verheugen ons alvast op jouw bezoek!