Hoog gesloten trouwjurken

Hoog gesloten trouwjurken

Wil jij stralen op de mooiste dag van je leven en ben je op zoek naar een wat meer geklede look? Ontdek dan de schitterende collectie hoog gesloten trouwjurken op de website van D’Amore. Alle hoog gesloten trouwjurken die je op onze website vindt, zijn verkrijgbaar in onze winkels in Arnhem en Amersfoort. Een hoog gesloten trouwjurk, ook wel een hoge neklijn trouwjurk genoemd, is uitermate geschikt voor bruiden met een lange hals. Doordat de jurk namelijk de halslijn bedekt, gaat de aandacht uit naar je armen of naar je rug.

Bij hoog gesloten trouwjurken is vooral de illusie halslijn erg populair. De trouwjurk is weliswaar hooggesloten maar is gemaakt van tule met applicaties. Hierdoor kun je de huid er doorheen zien wat een prachtig effect geeft. Veel hoog gesloten trouwjurken hebben een open rug of een v-rug wat een zeer sexy uitstraling geeft zonder te veel bloot te geven. Vind de jurk die bij jou past online en kom langs in één van onze winkels om de jurk te passen.

Trouwjurk hoog gesloten kopen

Het plannen van je droombruiloft is intensief, maar tegelijkertijd ook een ontzettend spannende periode. Eén van de belangrijkste knopen die doorgehakt moet worden, is het kiezen van de trouwjurk. Misschien heb je al een kijkje in onze webshop genomen en ben je verliefd geworden op één van onze beeldschone trouwjurken die hoog gesloten zijn en kun je niet wachten om deze te komen passen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zeker weet dat een trouwjurk hoog gesloten wilt kopen maar er nog niet helemaal over uit bent welk model het moet gaan worden. Dat is natuurlijk geen enkel probleem! De stylistes van D’Amore staan met professionele adviezen voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat een trouwjurk hoog gesloten kopen een onvergetelijke ervaring voor je wordt.

Hoog gesloten bruidsjurk

Er zijn verschillende mogelijkheden als je op zoek bent naar een hoog gesloten bruidsjurk. Je kunt denken aan een volledig hoog gesloten bruidsjurk waarbij alleen de armen bloot zijn maar dat is zeker niet de enige mogelijkheid. Een zogenaamde illusion neckline is in het leven geroepen om de illusie van een volledig hoog gesloten bruidsjurk op te roepen terwijl er in werkelijkheid gebruik wordt gemaakt van een doorzichtige stof in je eigen huidskleur vaak bewerkt met tule applicaties. Onder een hoog gesloten bruidsjurk valt ook een jurk met een beeldschone kanten rug. Door het gebruik van kant is de jurk namelijk niet té bloot. Tot slot kun je kiezen voor een hoog gesloten bruidsjurk met een keyhole of peek-a-boo rug. Een jurk met een verrassingseffect waar je gasten nog lang over na zullen napraten.

Maak je look compleet

Bij D’Amore vind je niet alleen een uitgebreide collectie trouwjurken we hebben ook een groot assortiment aan accessoires om je look compleet te maken. Denk hierbij aan schitterende sieraden zoals oorbellen, armbanden en kettingen of een haarband, maar ook bijpassende bruidsschoenen en een prachtige sluier mogen niet ontbreken op jouw grote dag. Onze stylisten kunnen je helpen en aan de hand van jouw wensen het ultieme totaalplaatje creëren.

Maak een Pasafspraak

Wil jij jouw droomjurk komen passen? Of wil je eens rustig samen met onze stylisten diverse mogelijkheden bekijken en proberen? Maak dan vandaag nog een pasafspraak. Hiervoor kun je contact met ons opnemen of het formulier op onze website invullen. Wij zullen per email de afspraak aan je bevestigen.