Trouwjurken Rotterdam

Trouwjurken Rotterdam

Schitterende trouwjurken bij Rotterdam! Ga jij binnenkort trouwen en ben jij nog op zoek naar jouw perfect wedding dress? Bij D’Amore Bruidssalon nabij Rotterdam staan onze verkoopsters klaar om jou te helpen met professioneel advies. Wanneer jij bij ons een afspraak hebt krijg je eerst wat te drinken en dan gaan we met je zitten om te luisteren naar jouw wensen. Onze coupeuses staan ook altijd klaar om de trouwjurk naar jouw verlangen te vermaken.

Over D’Amore Bruidssalon

Onze bruidssalon in de buurt van Rotterdam bestaat sinds 2012. Eerst zijn we begonnen met een winkel in Amersfoort in de provincie Utrecht. Later hebben we er ook een geopend in Arnhem in de provincie Gelderland.

Verschillende locaties

Zowel in onze winkel in Amersfoort als in Arnhem hebben we een grote collectie aan schitterende trouwjurken. Ook hebben we in beide winkels een eigen atelier met coupeuses en persoonlijke service. Wij verkopen daarnaast ook in zowel Amersfoort als in Arnhem, trouwjurken van bekende topmerken.

Vanuit Rotterdam naar D’Amore

Raak jij al geïnteresseerd in onze bruidsmode winkel dichtbij Rotterdam? Het is gemakkelijk om met de auto of het openbaar vervoer om onze winkels te bezoeken. Kies jij er bijvoorbeeld voor om naar D’Amore Amersfoort te gaan?  Maak er dan een heerlijk dagje van en bezoek de prachtige historische binnenstad met grachten. Ga je toch liever naar D’Amore Arnhem? Dan kan je ook eerst heerlijk gaan lunchen in de stad voor jouw afspraak.

Assortiment

In beide winkels van D’Amore Bruidssalon in de buurt van Rotterdam kan je terecht voor een groot aanbod aan schitterende trouwjurken. Zo hebben we jurken van verschillende stijlen zoals modern, klassiek, romantisch en bohemian. Zoek jij een jurk met een bepaalde halslijn? Ook daar hebben wij veel keus in, bijvoorbeeld strapless, off-shoulder, sweetheart, v-halslijn, hoog gesloten, halterkraag en boothals. Ook hebben de trouwjurken verschillende silhouetten: A-lijn, prinses, soepelvallend, rechtvallend, trompet, fishtail, kort en lang. Daarnaast verkopen wij ook jurken voor bruiden met een maatje meer.

 

Hier is een overzicht van alle merken die wij hebben:

Diane Legrand

Maggie Sottero

Rebecca Ingram

Stella York

Essense of Australia

Morilee

Beautiful by Enzoani

Blue by Enzoani

Demetrios

Destination Romance

Metropolitan

Ronald Joyce

Eddy K

Linea Raffaelli

Cosmobella

Orea Sposa

La Sposa

Affezione

Randy Fenoli

Ladybird

St. Patrick

Rembo Styling

Marylise

 

Contact

Wil jij graag bij onze bruidsmodewinkel nabij Rotterdam een afspraak maken? Of heb jij vragen? Bel voor Amersfoort: 033-4657300. Bel voor Arnhem: 026-4425733. Hopelijk tot snel bij D’Amore Bruidssalon!