Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Trouwjurken in Almere

De meest prachtige trouwjurken bij Almere! Ben jij op zoek naar een trouwjurk? Dan moet je zeker langsgaan bij D’Amore Bruidssalon nabij Almere. Onder professioneel advies van onze verkopers zorgen wij ervoor dat jij van top tot teen wordt aangekleed voor jouw grote dag. Je mag altijd bij ons binnen lopen maar als jij er zeker van wilt zijn dat er een verkoopster voor jouw beschikbaar is, maak dan even een afspraak!

Prachtige collectie trouwjurken

D’Amore Bruidssalon vlakbij Almere heeft de meest prachtige collectie trouwjurken. Ben jij op zoek naar een bepaald model? We hebben verschillende modellen zoals kort, lang, fishtail en trompet, prinses, A-lijn en recht, maar ook voor de bruiden met grote maten hebben wij prachtige jurken. De jurken zijn er in verschillende prijsklasse, voor ieder wat wils en daarnaast hebben wij ook een groot aanbod aan outlet jurken. Heb jij voor jouw perfecte jurk nog een bepaalde halslijn in gedachten? Met onze grote bruidsmode collectie is er veel keus: sweetheart, v-hals, boothals, hoge halslijn, strapless, schouderbandjes, mouwtjes, off-shoulder, halter of een jurk met een bijzondere rug. Ook hebben we trouwjurken in verschillende stijlen zoals modern, klassiek, romantisch en boho.

 

Hier is een overzicht van alle merken die wij hebben:

Diane Legrand

Maggie Sottero

Rebecca Ingram

Stella York

Essense of Australia

Morilee

Beautiful by Enzoani

Blue by Enzoani

Demetrios

Destination Romance

Metropolitan

Ronald Joyce

Eddy K

Linea Raffaelli

Cosmobella

Orea Sposa

La Sposa

Affezione

Randy Fenoli

Ladybird

St. Patrick

Rembo Styling

Marylise

 

Over D’Amore Bruidssalon

D’Amore Bruidssalon heeft zich eerst gevestigd in Amersfoort in de provincie Utrecht in 2012. Later is er een tweede winkel geopend in Arnhem in de provincie Gelderland. Kom jij uit de buurt van Almere? Kom dan nu langs bij D’Amore! Wij helpen jou bij het vinden van jouw droomjurk. Bij ons wordt je geholpen onder professioneel advies van onze verkoopsters en ook zullen wij er voor zorgen dat je van top tot teen wordt aangekleed. Daarnaast heeft D’Amore ook een eigen atelier en de coupeuses maken jouw jurk helemaal op maat.

Verschillende locaties

Onze bruidsmode in de buurt van Almere zit op twee verschillende locaties. In Arnhem en in Amersfoort. Bij beide locaties kun je terecht voor een groot aanbod aan prachtige trouwjurken. De collecties zijn op de verschillende locaties niet helemaal hetzelfde, maar er is genoeg aanbod in beide winkels om jouw perfecte jurk te vinden. Heb je een bepaalde jurk gezien op onze website? Je kan altijd even bellen naar jouw locatie van voorkeur om te vragen of de jurk er is en zo niet, kunnen we er altijd voor zorgen dat de jurk naar de locatie wordt gebracht.

Van Almere naar D’Amore

Als je vanuit Almere bij ons langs wilt gaan dan is D’Amore Amersfoort het dichtste bij.  Ga je toch liever naar D’Amore Arnhem? Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om er een gezellig dagje van te maken en eerst met je vriendinnen/familie te gaan lunchen in de gezellige binnenstad van Arnhem.

Afspraak maken

Is het binnenkort jouw grote dag en zoek jij nog een prachtige bruidsjurk? Bel dan meteen naar D’Amore Bruidssalon voor het maken van een afspraak. Voor Amersfoort: 033-4657300. Voor Arnhem: 026-4425733.

1

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping