Sluier kant

Kanten sluier

De kanten sluier maakt jouw trouwlook helemaal compleet. Veel bruiden zien een sluier echt als de ‘finishing touch’ van de outfit. Het is als het ware de prachtige rode kers op bruidstaart. Voor veel mensen is de kanten sluier een echte tranentrekker. Je voelt je echt prachtig op het moment dat je in bruidsjurk en bijbehorende sluier voor de spiegel staat. Maar, waar moet je rekening mee houden in de zoektocht naar de perfecte kanten sluier voor jouw trouwjurk.

De kanten sluier kopen bij D’Amore Bruidssalon

De bruidssluier is eigenlijk een echte musthave voor iedere bruid. Weet je niet precies waar je op moet letten? Geen zorgen. Bij D’Amore Bruidssalon hebben we meerdere experts op het gebied van bruidsmode in huis. Wij zijn altijd bereid om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Gelukkig hebben we ook een ruime collectie met verschillende kanten sluiers. Zo hebben we brede sluiers, korte sluiers en ook lange sluiers. Sommige kanten sluiers zijn met extra details afgewerkt. Tot slot hebben we ook sluiers in verschillende kleuren. Voornamelijk wit, maar ook zalmkleurig is een optie. Het belangrijkste is natuurlijk wat jij mooi vindt.

Welke sluier kies jij?

Sluiers zijn niet altijd gebonden aan een bepaalde trend in de trouwwereld. Over het algemeen worden de kanten sluiers geadviseerd op basis van het seizoen. Zijn er bepaalde materialen populair? Dan proberen wij hier rekening mee te houden. Uiteindelijk hangt het vooral af van jouw trouwjurk. Ga jij voor een rustige, ‘simpele’ bruidsjurk, dan kan het mooi zijn om met een kanten sluier net die extra touch geven. Eventueel is het ook mogelijk om de versieringen van jouw trouwjurk te matchen met de sluier. Dit zorgt voor een prachtig geheel.

Het juiste advies

Het dragen van een sluier is zoals eerder beschreven, écht een mooie extra voor jouw bruidslook. Over het algemeen worden kortere sluiers de hele trouwdag gedragen. Een langere sluier wordt voornamelijk gedragen op het moment dat de bruid het altaar of de trouwlocatie gaat betreden. Later op de avond, bij de start van de openingsdans wordt de langere sluier vervangen door een ander sieraad voor in het haar. Een sluier kun je heel gemakkelijk dragen door middel van verschillende spelden of een kammetje. Ook een diadeem is een prima optie. Wil jij graag onze mooie collectie met verschillende kanten sluiers komen bekijken? Plan dan snel een pasafspraak in op onze website.