Korte sluier

Ben jij op zoek naar de perfecte sluier die jouw bruidslook helemaal afmaakt? Zoek niet verder. Bij D’Amore Bruidssalon hebben we verschillende korte sluiers met unieke ontwerpen. Veel bruiden vinden het lastig om de juiste lengte te bepalen in combinatie met de trouwjurk. In veel gevallen is het ook lastig om een passend advies te geven. Het is namelijk grotendeels een kwestie van smaak, maar er zijn wel een aantal handigheden waar je rekening mee kunt houden.

Een korte sluier kopen bij D’Amore Bruidssalon

Als je erg twijfelt over verschillende sluiers, dan zijn er een aantal tips waar je gebruik van kunt maken. Allereerst is de kwaliteit van een sluier belangrijk. Een mooie, kwalitatieve sluier geeft namelijk extra volume en is perfect afgewerkt. Bij D’Amore Bruidssalon ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit korte sluiers. Eventueel kun je jouw sluierkeuze ook baseren op je eigen kapsel. Weet jij al wat voor kapsel jij op je bruiloft gaat dragen? Een sluier is namelijk op het hoofd of meer op het achterhoofd te dragen. Wil je meer zekerheid? Laat je dan adviseren door onze professionele adviseuses. Zij kunnen samen met jou beslissen welke korte sluier aansluit bij jouw kapsel.

De verschillende opties

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten korte sluiers. Wij begrijpen dan ook dat het lastig kan zijn om de juiste sluier te vinden. Je moet namelijk ook rekening houden met de exacte vorm van de sluier. Wil je een sluier die langs je gezicht hangt, of zelfs over je voorhoofd? Wat voor ontwerp wil je in de sluier? Draag je bijvoorbeeld een kanten trouwjurk, dan is het erg mooi om ook een kanten sluier hierin te verwerken. Als je echt last hebt van keuzestress, kun je natuurlijk ook je stijl door de dag heen veranderen. Je loopt met een mooie lange sluier naar het altaar en tijdens het feest in de avond kies je voor een korte sluier. Zo ben je heel de dag door van alle gemakken voorzien én zie je er prachtig uit!

Advies op maat

Bij D’Amore Bruidssalon staan we voor persoonlijk advies op maat. Onze adviseuses hebben veel ervaring met bruidsmode en weten dan ook wat jij nodig hebt. Eerst maken we graag persoonlijk kennis en zo komen we gegarandeerd tot de perfecte bruidsoutfit. Hopelijk zien we je snel in onze winkels in Arnhem en Amersfoort.