Sluiers

Sluiers

Zie je jezelf al in die prachtige droomjurk het altaar oplopen? Je familie, vrienden en toekomstige partner wachten je met veel trots op. Iedereen bekijkt je van top tot teen, maar een onderdeel van jouw bruidsoutfit steelt écht de show. Die prachtige sluier. Een mooie bruidssluier is als de kers op de bruidstaart. Heel elegant en een super leuke extra. Perfect voor de bruid die van de moderne, romantische uitstraling houdt. Gelukkig hebben we bij D’Amore Bruidssalon een mooie collectie met verschillende sluiers.

Een sluier kopen bij D’Amore Bruidssalon

Een sluier is niet alleen heel sierlijk, maar het heeft ook een zeer rijke geschiedenis. Vroeger was de sluier namelijk een teken van bescheidenheid voor de vrouw. Een man moest de hand van de vrouw vragen aan de vader. Bij goedkeuring moest de vrouw een sluier dragen tot het huwelijk daadwerkelijk was gezegend. Als alles beklonken was, mocht de man de sluier bij zijn vrouw afdoen. Als de vrouw zelfstandig de sluier afdeed, was dit een teken van zelfstandigheid. Tegenwoordig is iedereen bij ons helemaal vrij om een sluier te dragen. Vind je een sluier niet mooi of leuk? Voel je dan zeker niet verplicht. Onze trouwjurken zijn ook prachtig zonder bijkomende sluiers.

De verschillende opties in onze collectie

De sluiers in onze collectie zijn van het merk Bianco Evento. Dit is een toonaangevend merk op het gebied van trouwkleding. Wij hebben dan ook sluiers in verschillende soorten en maten. Denk dan bijvoorbeeld aan een sluier gemaakt van kant of een korte sluier. Het voordeel is dat een sluier eigenlijk bij iedere trouwjurk een optie is. Heb jij een hele mooie lange trouwjurk of juist een korte? Het is mooi om de sluier te combineren met de stijl van de jurk. Een bruidsjurk gemaakt van kant is prachtig met een sluier van kant. Wil jij deskundig en professioneel advies? Kom dan vooral langs in onze winkels in Arnhem en Amersfoort.

Een sluier passen is mogelijk

Wil jij onze ruime collectie eens in het echt bekijken? Maak dan snel een pasafspraak via onze website. Je kunt dan heel eenvoudig een dag en tijd selecteren om langs te komen. Onze adviseuses staan dan voor je klaar en zullen je ondersteunen in de zoektocht naar de perfecte trouwkleding. Je kunt bij D’Amore Bruidssalon ook terecht voor trouwjurken en andere bruidsaccessoires.