Ladybird Designer Days met €200 extra shoptegoed!

Ontdek bij D’Amore Arnhem tijdelijk de grootste collectie trouwjurken van modehuis Ladybird Bridal. Scroll naar beneden voor een impressie van de jurken!

Tijdens de Ladybird Designer Days wordt onze collectie van dit merk aangevuld met de allernieuwste jurken. Bovendien shop je ook nog eens supervoordelig! Van 20 februari t/m 2 maart 2024 ontvang je bij aankoop van een Ladybird jurk extra shoptegoed voor accessoires. Bij een jurk vanaf €1500 is dat een waardebon t.w.v. €200, bij een jurk van €1000 t/m €1499 ontvang je een waardebon t.w.v. €150. Zo heb je straks die mooie sluier of te gekke trouwschoenen gewoon gratis!

Deze actie geldt alleen voor Ladybird jurken die gekocht zijn in de periode 20 februari t/m 2 maart 2024. Niet geldig in combinatie met andere acties en de bon is inwisselbaar t/m je trouwdatum. De waardebon is persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen. Max 2 items per waardebon.

Meest gestelde vragen over de Designer Days:
  • Is het wel net zo speciaal als een ‘normale’ afspraak? Je afspraak is net zo speciaal als buiten de Designer Days; je eigen paskamer, styliste en de beste service.
  • Mag ik ook jurken van andere merken passen? Jazeker, je mag alle merken passen! 

Van 20 februari t/m 2 maart vindt het event plaats bij D’Amore Arnhem. Maak onderaan deze pagina meteen een afspraak via het afspraakformulier of bel 026-4425733

Ladybird

Elke bruid is uniek. De een voelt zich aangetrokken tot een stoere bohemian jurk en de ander wil op haar trouwdag met een prinsessenjurk met meters tule, kant en glitter. Ladybird heeft allerlei stijlen in de collectie, maar altijd met een prachtige afwerking en perfecte pasvorm.