Fit and flare trouwjurk

Fit and flare trouwjurk

Een fit and flare trouwjurk is een populaire type bruidsjurk die jouw lichaam omarmt en laat stralen. Zoals de naam al zegt begint de bruidsjurk met een strakke ‘fit’ en eindigt ‘flare’ aan de onderkant. De jurk past strak om het bovenlichaam en de heupen en loopt daarna uit in een zwierige rok, waardoor het lichaam wordt geaccentueerd en er een mooie vrouwelijke vorm ontstaat. Voel je het middelpunt op jouw grote dag. Bekijk onze fit and flare collectie hier!

Waarom is een trouwjurk in fit and flare stijl zo populair?

Een trouwjurk in fit and flare stijl is een erg geliefde trouwjurk, omdat het geschikt is voor veel verschillende lichaamstypes. Dit maakt de bruidsjurk een veelzijdige keuze. Zo zijn ze bijvoorbeeld ideaal voor een bruid met een zandloperfiguur of een peerfiguur, omdat de bruidsjurk de vrouwelijke rondingen prachtig accentueert op de juiste plekken. Heb je een wat rechter figuur of een appelfiguur? Ook dan is een trouwjurk in fit and flare stijl een perfecte keuze. De fit and flare trouwjurk kan bij deze figuren namelijk heel flatterend zijn en benadrukt precies de mooie vormen van het lichaamstype.

De veelzijdigheid van een bruidsjurk in fit and flare stijl

Bij D’Amore zijn is een bruidsjurk in fit and flare stijl verkrijgbaar in verschillende stoffen, van kant tot satijn en tule. Allemaal hebben ze een lange sleep wat voor een elegante uitstraling zorgt. Ook zijn er verschillende halslijnen en mouwstijlen beschikbaar, zodat je de jurk kunt kiezen die het beste bij jouw persoonlijke stijl en smaak past. Zo kies je bijvoorbeeld voor een bruidsjurk in fit and flare stijl met een V-hals, een strapless jurk, een mouwloze jurk of een jurk met sierlijke bandjes.

Trouwjurk-Sottero-and-Midgley-Giovannetta-1
Trouwjurk-KERN-Maggie-Sottero-2

Geschikt voor diverse bruiloften

Een bruidsjurk in fit and flare stijl is geschikt voor verschillende bruiloftsthema’s en locaties. Trouw je op het strand, in een kerk of in een park? In ons assortiment zit altijd wel een fit & flare trouwjurk die bij de gelegenheid en sfeer past. Kies bijvoorbeeld voor een mouwloze fit and flare jurk met vrolijke, kanten details wanneer je een zomerse bruiloft tegemoet gaat.

Schakel de hulp in van onze stylisten

Het kiezen van de perfecte trouwjurk is een uitdagende taak, maar met de juiste hulp en begeleiding van onze stylisten, wordt jij gegarandeerd omgetoverd tot een echte droombruid. Bij ons kun je de tijd nemen om een fit and flare trouwjurk in verschillende vormen en stijlen te passen. Op die manier kun jij goed bepalen welke het beste bij jou, en wellicht het thema van jouw bruiloft, past.

Kom langs in onze salon

Onze stylisten helpen jou graag in één van onze salons in Arnhem en Amersfoort. Maak via onze website eenvoudig een afspraak en kom langs om jouw favoriete fit and flare trouwjurk te passen. Onze stylisten zullen met hun kennis en expertise persoonlijk en eerlijk advies geven, en kiezen samen met jou bijpassende accessoires uit. Wanneer jij tevreden bent, zijn wij ook tevreden. Jouw bruiloft is tenslotte jouw grote dag waarop alles naar jou, of jullie, wens moet zijn. We helpen je er graag bij!