Demetrios Days

Demetrios Days

In de maand oktober staan de jurken van Demetrios designs in de spotlight. Dat betekent dat je bij aankoop  €100 euro korting ontvangt op je aankoop! Check de nieuwe collecties in de gallerij onderaan deze pagina.

Demetrios en Cosmobella

Van romantisch en bohemian tot klassiek en sexy, de jurken uit de Demetrios en Cosmobella collecties zijn er in alle stijlen. Vaak met geweldige details die jou laten schitteren. Denk aan een extra sleep, prachtige borduursels of stijlvolle mouwen. Wanneer je slaagt voor een jurk uit deze collecties ontvang je €100 euro korting op je aankoop!

Van 3 t/m 31 oktober 2023 vindt het event plaats bij D’Amore Arnhem. Maak meteen een afspraak via het afspraakformulier of bel 026-4425733.

*Korting wordt gegeven op de jurk. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties*

Meest gestelde vragen over de Demetrios Days:
  • Is het wel net zo speciaal als een ‘normale’ afspraak? Je afspraak is net zo speciaal als buiten de Demetrios Days; je eigen paskamer, styliste en de beste service.
  • Mag ik ook jurken van andere merken passen? Jazeker, je mag alle merken passen! 

Bekijk hieronder een impressie van de aanwezige jurken. Specifieke jurken gezien die je wilt passen? Graag even doorgeven bij het maken van je afspraak.