Coronavirus

CORONAVIRUS

Lieve bruiden,

Het is een hele spannende tijd door het coronavirus en ook in de bruidswereld heeft het een grote impact.
Sommige bruiden zijn genoodzaakt de bruiloft te verzetten en we leven enorm met jullie mee. Wat een teleurstelling moet dit voor jullie zijn. Hopelijk is iedereen in goede gezondheid en kunnen jullie op een later moment alsnog een fantastische bruiloft beleven!

De winkels zijn gesloten van 22 maart t/m 6 april

Wij hebben ons best gedaan om met aangescherpte maatregelen jullie van dienst te blijven zijn. Echter maken onze werkzaamheden het onmogelijk om de RIVM richtlijn van 1,5 meter afstand tussen personen te handhaven. De gezondheid van zowel de bruiden als ons personeel heeft de hoogste prioriteit en daarom zijn we helaas genoodzaakt om onze winkels in Arnhem en Amersfoort van 22 maart t/m 6 april te sluiten.

Ons atelier blijft draaien om de trouwjurken zoveel mogelijk af te hebben voor de afgezegde afspraken, zodat we gelijk voor jullie klaar kunnen staan wanneer we weer openen. We volgen het nieuws op de voet en beoordelen de situatie opnieuw na 6 april.

Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een bericht via de mail: contact@damore.nl en dan beantwoorden we deze z.s.m.

We hopen op ieders begrip voor deze bijzondere situatie. Met elkaar zorgen we ervoor dat we in goede gezondheid blijven!