Bruidssneakers

Bruidssneakers

De diversiteit op het gebied van bruidsschoenen wordt tegenwoordig steeds groter. Het is niet meer nodig om hoge hakken onder jouw bruidsjurk te dragen. Een stoere, stijlvolle bruidssneaker is ook een hele goede optie. Het belangrijkste is dat jij een comfortabele schoen hebt op de mooiste dag van je leven. Onze sneakers zijn niet alleen erg hip maar ze zitten ook gewoon erg prettig. De sneakers zijn echte blikvangers en in combinatie met een prachtige trouwjurk ben jij verzekerd van de perfecte uitstraling op jouw bruiloft. Men kijkt niet alleen naar de jurk, maar ook zeker naar de sneakers.

Bruidssneakers kopen bij D’Amore Bruidssalon

Draag jij in het dagelijks leven ook altijd sneakers en wil je liever niet van die gewoonte afwijken? Dat is natuurlijk helemaal niet gek. Wil je daarentegen wel een modieuze bruidsschoen? Dan ben je bij D’Amore Bruidssalon aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende bruidssneakers. Onze sneakers zijn van het toonaangevende merk Elsa Coloured Shoes. Comfort, fashion en kwaliteit staan hierin centraal. De schoenen zijn heel gemakkelijk in gebruik en ideaal om heel de dag op rond te lopen én zelfs te dansen!

Maak jouw bruiloft compleet

Binnen D’Amore Bruidssalon hebben we de schoenencollecties Rainbow Club en Fiarucci Bridal in ons assortiment. Het grote verschil tussen deze collecties is de stof van de schoen. De collectie Rainbow Club bestaat voornamelijk uit fijn satijn en Fiarucci Bridal wordt gemaakt van kwalitatief leer. De schoenen zijn uiteraard niet alleen voor de bruid. Onze collectie biedt genoeg variatie dat ook de getuigen en eventueel de bruidsdames gemakkelijk kunnen slagen!

Onze collecties in het echt aanschouwen?

Het is natuurlijk mogelijk om de Rainbow Club en Fiarucci Bridal van Elsa Coloured Shoes in het echt te bekijken en zelfs te passen. Wij hebben daarvoor twee winkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. In allebei de vestigingen hebben we een prachtig assortiment bestaande uit bruidsmode. Zo hebben we onder andere bruidssneakers, maar ook bruidsaccessoires en natuurlijk meerdere bruidsjurken. Ons aanbod bestaat uit verschillende stijlen en je kunt bij ons terecht voor klassieke tot aan sexy bruidsmode. Persoonlijke aandacht, professionaliteit en klantgerichte service staat bij jouw bezoek centraal. Wil je daadwerkelijk een van onze winkels bezoeken? Maak dan een afspraak via ons afspraakformulier. Je bent van harte welkom. Onze experts staan klaar om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies.