Bruidsschoenen Sleehakken

Bruidssleehakken

Wat moet je dragen naar een bruiloft. Een bruiloft is een prachtige gelegenheid om samen te komen en te genieten van het gezelschap. Bij dit speciale moment wil je er natuurlijk goed uitzien en een fijne, mooie schoen mag dan uiteraard niet ontbreken. Bij D’Amore Bruidssalon willen wij jou dan ook graag helpen. Of je nou als bruid of als gast de bruiloft ingaat, je wil de plank niet misslaan. Denk bijvoorbeeld aan een bruidsschoen met een sleehak. Dat is tegenwoordig hartstikke hot en daarnaast ook fijn om te dragen. Niet heel onbelangrijk!

Sleehakken van D’Amore Bruidssalon kopen

Waarschijnlijk heb je in jouw kast een prachtig paar pumps maar zijn deze hakken allesbehalve comfortabel. Je geeft de voorkeur aan bruidsschoenen waar je de hele dag op kan lopen en natuurlijk lekker kan dansen. Bruidsschoenen met een sleehak zijn de perfecte combinatie van comfort en stijl. Ben jij een bruid die gek is op mooie hoge schoenen, dan ben je bij D’Amore Bruidssalon aan het juiste adres. Onze sleehakken hebben de prachtige uitstraling en zitten ook nog eens prettig. Is de bruiloft op het strand of in een natuurlijke omgeving? Geen probleem. Jij bent verzekerd van een stabiele schoen die ook een ruigere ondergrond prima kan doorstaan.

Maak indruk op de gasten

De eerste blik van de gasten op de bruiloft zal waarschijnlijk gericht zijn op jouw trouwjurk. Langzaam maar zeker dwalen de ogen af naar beneden. Als ze dan een prachtig paar sleehakken zien, steel jij ongetwijfeld de show. Dat is natuurlijk ook precies wat jij wilt. Indruk maken op de mooiste dag van je leven. Je wil achteraf met een fijn gevoel alle foto’s kunnen bekijken. Bij D’Amore Bruidssalon werken we uitsluitend met Elsa Coloured Shoes. Dit is een toonaangevend merk op het gebied van bruidsschoenen. Met meer dan 30 jaar ervaring weten zij precies wat een bruid nodig heeft om zichtbaar te stralen.

Kom gezellig passen in onze winkels

Ben jij na het zien van verschillende bruidsschoenen enthousiast geworden en wil je graag de bruidsschoenen komen passen? Aarzel dan niet langer en plan een pasafspraak in via ons afspraakformulier. In onze winkels in Arnhem en Amersfoort staan altijd gepassioneerde adviseuses voor jou klaar. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte om bruidsschoenen of andere bruidsmode te passen. Wij zijn gebruikelijk van dinsdag tot en met zaterdag geopend.