Bruidsschoenen

Bruidsschoenen

De bruidsschoenen kun je zien als de finishing touch van jouw bruidsoutfit. De schoenen worden niet altijd op de juiste waarde geschat maar een goede schoen speelt eigenlijk een grote rol tijdens jouw bruiloft. Niet alleen tijdens het rondlopen of het dansen, maar ook op de momenten dat je zit, is de schoen zichtbaar. De bruidsschoen heeft dan ook twee belangrijke functies. Allereerst is de het belang van comfort een heel belangrijk aspect van de trouwschoen. Je wil natuurlijk ten alle tijden dat de schoen lekker zit en dat er geen sprake is van irritaties. Aan de andere kant wil je natuurlijk ook mooi voor de dag komen. Een stijlvolle schoen helpt daar zeker bij. Nu is een goede schoen iets persoonlijks. Ga jij voor de chique hoge hak of kies je voor hip en comfortabel met de bruidssneakers? Bij D’Amore Bruidssalon is dit allemaal mogelijk. Lees snel verder.

De perfecte bruidsschoenen voor jou

Hoe kom je dan tot de perfecte bruidsschoen? Dat is natuurlijk een heel proces. Allereerst is het goed om na te gaan wat je zelf het liefste zou willen. Waar wil jij het liefste op rond lopen? En waar hebben jouw voeten het meeste baat bij? Een bruidsschoen met een hoge hak is natuurlijk erg stijlvol, maar minder comfortabel en misschien speelt de lengte van jouw partner ook wel een rol. Misschien durf je het wel aan om te kiezen voor stoere bruidssneakers. Bij D’Amore hebben we in ieder geval een groot assortiment met verschillende bruidsschoenen.

Onze collectie

Bij D’Amore Bruidssalon hebben we een uitgebreide collectie van het toonaangevende merk Elsa Coloured Shoes. Dit merk is al vanaf 1990 een van de marktleiders op het gebied van bruidsschoenen. Ons assortiment varieert van ballerina’s tot aan sandalen en van bruidsschoenen met een hoge hak tot bruidssneakers. Wij weten dus zeker dat jij bij ons kunt slagen. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag eens de schoenen in het echt bekijken? Dat kan!

Bezoek onze winkels

Onze winkels in Arnhem en Amersfoort zijn geopend van dinsdag tot zaterdag. Je kunt de winkel gewoon binnenlopen, maar wij raden je altijd aan om een afspraak te maken via het afspraakformulier. Dit is heel gemakkelijk, je kiest een tijd en dag naar keuze en komt vervolgens op dat moment langs. Onze ervaren specialisten staan dan voor je klaar. Zij voorzien je graag van deskundig en eerlijk advies op het gebied van bruidsmode.