Bruidsmode Hilversum

Bruidsmode Hilversum

D’Amore Bruidssalon is een van de grootste bruidswinkels in heel Midden-Nederland. Het is dus niet gek om een bezoekje aan onze winkel te brengen als je bruidsmode in Hilversum of omgeving zoekt. In onze winkels vind je jurken van de meest bekende merken in modieuze en populaire stijlen. Prachtige stoffen, details en bruidsaccessoires, met professionele en deskundige hulp van onze stylistes en adviseurs. Dat is waar wij met onze bruidsmode in Hilversum en omstreken voor staan. Lees hier meer over onze collectie en breng een bezoek aan de bruidsmodezaken van D’Amore.

[wcpcsup id=”9785″]

Bruidsmode Hilversum en omstreken: onze collectie

Als groter bruidswinkel in de omgeving van Hilversum vind je hier vanzelfsprekend een van de grotere collecties in bruidsmode van Midden-Nederland. Het is even rijden naar onze bruidswinkel in Amersfoort of Arnhem, maar je hebt gelijk  een gezellig dagje uit . In onze collectie vind je de bekendste merken op het gebied van trouwjurken. Essense of Australia, Stella York, Maggie Sottero Designs of Morilee; de prachtigste jurken voorzien van rijkelijke details. Ook voor bruiden met een budget hebben we een grote collectie schitterende jurken.

Een complete trouwjurk inclusief accessoires

Met alleen een jurk ben je er natuurlijk nog niet. Daarom hebben we ook een grote collectie bruidsaccessoires. Prachtige sieraden, halskettingen, diademen en oorsieraden van  kwaliteit, dus je kunt ze ook na je bruiloft blijven dragen. Deze kleine, maar belangrijke details zorgen ervoor dat jij een outfit hebt waarin jij straalt op de dag van je leven. Ook voor onder je jurk hebben we verschillende accessoires, zoals bruidsschoenen en bijpassende lingerie, zodat je pasvorm nog beter uitkomt in je jurk. Uiteraard helpen onze stylistes je met advies.

[wcpcsup id=”9785″]

Deskundig en professioneel advies

Een jurk kiezen in onze winkels gebeurt op basis van deskundig en eerlijk advies van onze stylisten. Samen bespreek je wat de stijl van de bruiloft wordt. Op basis van dit gesprek selecteer je samen met de styliste een aantal jurken en mag je gaan passen. Heb je een jurk gevonden die je aanspreekt, maar wil je deze toch nog aanpassen? Dat kan! De coupeuses in ons eigen atelier vermaken jouw jurk naar je wensen en de juiste maat.

Plan een afspraak in bij onze winkels

Ben je benieuwd naar onze collectie? Kom gerust eens langs bij een van onze winkels. Indien er een plekje vrij is, kunnen onze medewerkers je direct helpen. Liever zeker zijn van een plek? Neem dan contact op en plan een afspraak met ons in.  Wij denken en werken graag met je mee om van jouw bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

[wcpcsup id=”9785″]