Bruidsmode Deurne

Bruidsmode Deurne

Is je trouwdatum al gepland, maar moet je jouw trouwjurk nog kiezen? Plan dan een afspraak in voor de mooiste bruidsmode in Deurne en omgeving. Wij hebben verschillende soorten trouwjurken en bijpassende accessoires. Onze persoonlijke stylistes denken graag met je mee. Benieuwd naar onze trouwjurken en accessoires? Plan dan een afspraak in bij een van onze vestigingen en vind de mooiste bruidsmode van Deurne en omgeving. Ons team staat graag voor jou klaar. En hopelijk zeg jij na een dag passen ook yes tegen de trouwjurk van je dromen!

[wcpcsup id=”21598″]

De mooiste bruidsmode van Deurne en omgeving

Onze collectie bruidsmode voor Deurne en omgeving is geschikt voor ieder soort bruid. Of je nu een moderne bruiloft hebt en een eigentijds model trouwjurk zoekt of juist liever een prinsessenjurk wil; in ons assortiment bruidsmode voor Deurne vind je trouwjurken in alle denkbare stijlen. Ook vind je de bekendere merken in onze collectie. Denk aan Morilee, Essense of Australia of Stella York. Wil je liever een trouwjurk voor een nog scherpere prijs? Dan raden we het aan om uit onze outletcollectie te kiezen. Hier vind je vaak al een bruidsjurk vanaf driehonderd euro. 

Keuze uit de juiste accessoires

Onder bruidsmode worden natuurlijk ook de verschillende bruidsaccessoires verstaan die jouw outfit nog mooier maken. In ons assortiment vind je dan ook verschillende accessoires. Van sierlijke sluiers, gouden of zilveren sieraden tot bijpassende bruidsschoenen. Samen met onze stylistes kies je toevoegingen die jouw outfit compleet maken en voorzien van een unieke touch. Ook onder je outfit de juiste accenten? Bekijk dan de collectie bruidslingerie. Gemaakt met de beste pasvorm.

[wcpcsup id=”21598″]

Kies de jurk van je dromen

Een trouwjurk vinden is een uitdaging. Daarom helpen onze stylistes je graag een handje. Samen bespreek je de mogelijkheden, maar ook jouw wensen. Wordt het een klassieke of toch moderne bruiloft? Welke kleuren spreken je aan in een jurk? Welke modellen jurken spreken jou aan? Op basis van een kort gesprek, kun je samen met de styliste al een selectie maken en kan het passen beginnen. Heb je jouw ideale jurk gevonden, dan maken de coupeuses in ons eigen atelier jouw jurk op maat, zodat deze perfect aansluit op je lichaam.

Bezoek onze winkels

Je bent altijd van harte welkom in onze winkels in Arnhem of Amersfoort. Plan een afspraak bij ons in om langs te komen via de website of neem contact op. Onze medewerkers nemen graag voor jou de tijd. Heb je geen afspraak gemaakt? Loop gewoon even naar binnen. Vaak hebben we nog een plekje vrij en kun je direct geholpen worden. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd van tevoren even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag en denken met je mee om jou het stralende middelpunt van je trouwdag te maken.

[wcpcsup id=”21598″]