Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Bruidsmode Utrecht

Kom nu langs bij D’Amore Bruidssalon voor de mooiste collectie bruidsmode bij Utrecht! Is het binnenkort jouw grote dag? En weet je nog helemaal niet zo goed welke jurk het beste bij jou past? Voor de mooiste collectie bruidsmode kan je bij ons terecht, waarbij onder deskundig advies van onze verkoopsters, we zonder twijfel jouw droomjurk gaan vinden. Ook hebben wij ons eigen atelier en de coupeuses staan altijd klaar om te helpen. Bij binnenkomst krijg jij eerst wat te drinken en dan maken we er samen een geslaagde tijd van.

Twee filialen

D’Amore Bruidssalon dichtbij Utrecht heeft twee filialen, een in Amersfoort en een in Arnhem. Beide winkels hebben een ruim aanbod aan trouwjurken. Naast trouwjurken kun je bij ons ook terecht voor bruidsaccessoires zoals, schoenen, sluiers, lingerie en sieraden. Kortom, bij D’Amore kan iedereen terecht met enorm veel keuzes. Zowel met verschillende stijlen; romantisch, klassiek, modern en ook vintage.

Hoe kom ik bij D’Amore?

Als je vanuit Utrecht komt is onze winkel in Amersfoort het dichtste bij en daar zul je van top tot teen helemaal worden aangekleed. Mocht je toch de mogelijkheid hebben om net iets verder te kunnen reizen voor het zoeken naar trouwjurken, dan kan je ook terecht in onze winkel in Arnhem. Waar je dan tegelijkertijd een heerlijk een gezellig dagje er van kan maken met de leuke binnenstad van Arnhem.

Mooiste collectie bruidsmode

Ben je op  zoek naar een bepaalde stijl? Of misschien een bepaald bruidsmode merk? Bij D’Amore bruidsmode in de buurt van Utrecht kan je voor alles terecht, we hebben immers de mooiste collectie bruidsmode bij Utrecht. In beide filialen bieden wij een grote collectie van trouwjurken aan, met verschillende stijlen. Van modern, bohemian en vintage tot klassiek, romantisch en ingetogen. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze uit verschillende modellen: Prinses, A-lijn, trompet, fishtail, kort, lang en recht. Ook voor de bruid met een maatje meer zijn er jurken in grote maten en we hebben een outlet. De merken van bruidsjurken zijn niet helemaal hetzelfde in de twee winkels.

Hier is een overzicht van alle merken die wij hebben:

 

Diane Legrand

Maggie Sottero

Rebecca Ingram

Stella York

Essense of Australia

Morilee

Beautiful by Enzoani

Blue by Enzoani

Demetrios

Destination Romance

Metropolitan

Ronald Joyce

Eddy K

Linea Raffaelli

Cosmobella

Orea Sposa

La Sposa

Affezione

Randy Fenoli

Ladybird

St. Patrick

Rembo Styling

Marylise

 

Hoe het allemaal begon

Onze winkel is sinds 2010 gevestigd in Amersfoort in de provincie Utrecht, onze andere winkel is gevestigd in Arnhem in de provincie Gelderland. In zowel Arnhem als Amersfoort kan je, terwijl je bij ons langs komt, ook een heerlijk dagje er van maken. Beide binnensteden zijn erg gezellig, vol met winkels en terrasjes. Zo kun je bijvoorbeeld eerst lekker gaan lunchen voor jouw afspraak bij ons!

Contact

Ben jij dus nog op zoek naar jouw droomjurk in de buurt van Utrecht? Of heb jij een mooie trouwjurk gezien op onze website? Neem dan nu contact met ons op voor vragen, of het maken van een afspraak. Voor Amersfoort: 033-4657300. Voor Arnhem: 026-4425733.

1

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping