Corrigerend bruidsondergoed

Corrigerend bruidsondergoed

Je bent mooi zoals je bent en in combinatie met een prachtige trouwjurk van D’amore Bruidssalon zal jij ongetwijfeld stralen op de mooiste dag van je leven. Wij hopen natuurlijk dat jij je ook mooi voelt en met trots voor de spiegel staat. Als je na afloop de trouwfoto’s terugziet wil je nog even nagenieten. Wil jij toch nog even die extra boost in zelfvertrouwen of wil je iets comfortabeler in de jurk zitten? Dan ben je bij D’amore Bruidssalon aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we verschillende vormen en maten aan corrigerend bruidsondergoed. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Verschillende soorten corrigerend bruidsondergoed kopen

Corrigerend bruidsondergoed onder je trouwjurk bestaat in allerlei vormen en maten. Er zijn bijvoorbeeld corrigerende onderjurkjes, corrigerende shorts of ander ondergoed. Wil je graag meer ondersteuning? Dan kun je ook overwegen om push up bh’s te dragen. Er zijn gelukkig ontzettend veel mogelijkheden en daarom weten wij zeker dat jij slaagt. De corrigerende onderkleding is enkel en alleen om jou een extra fijn gevoel mee te geven. Onthoud dat je al mooi bent van jezelf.

De juiste correctie kiezen

Als voorbeeld hebben we de corrigerende short van Kleemeier. Deze short heeft een hele lichte kleur en daarom matcht deze mooi met je andere trouwkleding. Het voordeel van deze short is de lichte correctie, de hoge draagvorm en natuurlijk het heerlijk comfort. De stof is erg dun en daarom ook soepel als je het draagt. Aan de binnenkant van deze corrigerende short zit ook een siliconen randje waardoor de pijpjes mooi blijven zitten. Wil je graag advies of corrigerend bruidsondergoed iets voor jou kan zijn? Bij D’amore Bruidssalon zijn er altijd adviseuses beschikbaar die jou kunnen voorzien van persoonlijk en eerlijk advies

Service en professionaliteit staat hoog in het vaandel

Bij D’amore Bruissalon doen we er alles aan om jouw bruiloft uniek en onvergetelijk te maken. Wij staan dan ook voor een persoonlijke service en professionaliteit. We vinden het daarom ook prettig om persoonlijk kennis te maken om het juiste advies te geven. Waar heeft jouw lichaam behoefte aan en wat is het beste voor jouw figuur? Onze professionele coupeuses zorgen ervoor dat alle bruidskleding precies past op jouw lichaam. Wil je de mogelijkheden ontdekken? Kom dan snel eens langs in onze winkels in Arnhem of Amersfoort. Plan gemakkelijk een pasafspraak in via het afspraakformulier.