Bruids BH

Bruids bh

Een bh onder de trouwjurk is essentieel. De juiste bh kiezen is misschien nog wel belangrijker. Over het algemeen is het kiezen van een geschikte bruids bh ook helemaal niet eenvoudig. Helaas is een ‘gewone’ bh niet voldoende. Je wil natuurlijk wel dat alles op de grote dag netjes blijft zitten. Naast een goede ‘zitvorm’ wil je natuurlijk ook dat de bh niet zichtbaar is onder de trouwjurk. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden. Of je nu een strapless trouwjurk hebt of een jurk met een lage/open rug, bij D’Amore Bruidssalon hebben we de perfecte bruids bh.

Een bruids bh kopen bij D’Amore bruidssalon

Zoals in bovenstaande alinea geschreven, hebben we bij D’Amore Bruidssalon verschillende bruids bh’s. Heb jij al een trouwjurk uitgekozen maar kom je tot de conclusie dat een matchende bruids bh ook erg belangrijk is? Geen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan onze collectie van Kleemeier. Een goed voorbeeld is de strapless bh. Heb je een trouwjurk zonder bandjes, dan is het natuurlijk extra mooi als jouw bh ook geen bandjes heeft. Anders zie je de bh alsnog. De Kleemeier 30302 is hier een goed voorbeeld van. Deze bh heeft een lichte kleur waardoor hij heel goed onder verschillende  trouwjurken kan. Daarnaast is de stof heel soepel en daarom erg fijn in draagcomfort. Er zijn uiteraard ook bruids bh’s waar de bandjes gewoon aanwezig zijn. Ideaal om alles goed op dezelfde plek te houden.

Specialist op het gebied van bruids bh’s

Het kiezen van de juiste bh voor onder je trouwjurk is een vak op zich. Het is ontzettend belangrijk en daarom hechten wij er veel waarde aan dat dit met zorg gebeurd. Bij D’Amore Bruidssalon willen wij dat je de hele dag zonder problemen kunt genieten. Onze adviseuses staan daarom ook altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies.

Passen bij D’Amore Bruidssalon

Onze winkels in Arnhem en Amersfoort zijn gemakkelijk te bereiken en daarnaast is het heel eenvoudig om de gewenste bruidskleding te komen passen. Of het nu gaat om een bruids bh of een complete trouwjurk, je bent bij ons van harte welkom. Maak allereerst een pasafspraak via het formulier op onze website. Kies een dag en tijdstip en dan zien we je graag verschijnen. Ons team staat klaar om samen met jou te mooiste dag van je leven te realiseren.